Answered

Lima core is not running

During Upload - Lima says : Lima core is not running

It has stoped transfering data and the virtual drive has gone.

In the upper menu it says : "Lima core is not running"

In the Aplication support folder (library) i can see 102 gb of untransfered files.

other devices can see the drive and files intact on it.

Please advice.

Amit

Best Answer
photo

Hi all,

Thanks for reaching us out!

Regarding this situation you're depicting, the only workaround for the time being is to reinstall the application from an Admin user account. If it does not work, uninstall then reinstall it (Warning: uninstalling clears the local cache, so files not yet uploaded to Lima may be lost) from the Admin user account.

We sincerely hope it'll help!

Thanks for your trust and patience, all!

Cheers,

Comments (9)

photo
1

This entry keeps repeating in the systray log:

[12/11/2017 16:58:43] {Critical} request failed form "core" "fcfs_counters" -1 0

[12/11/2017 16:59:13] {Warning} QObject::connect: Cannot connect (null)::stateChanged(QNetworkSession::State) to QNetworkReplyHttpImpl::_q_networkSessionStateChanged(QNetworkSession::State) 0

[12/11/2017 16:59:14] {Critical} Rpc fail 16541 0

[12/11/2017 16:59:14] {Critical} request failed form "core" "fcfs_counters" -1 0

photo
1

Similar issue - get this often - and given up on one computer because of it. Reinstalled Lima but it never seems to run properly "Lima Core is not running" and often gives issues for other users of the computer "Recycle bin on L: is corrupted" and "There is a problem with the Lima application"

latest diagnostic is 6nsa4x024mb

photo
1

Still happening. diagnostic j90w5bbtvc

photo
2

I'm currently facing the same issue. My lima is not found even after i restarted my mac. please advise. I have more than 50 GB of data on that virtual drive. I just changed to Lima Ultra and although it was fast I wasn't expecting it to suddenly stop like that.

photo
1

I'm having the same problem. I get the message "Lima core is not running". An incident report was sent some weeks ago: I1c1xe523pe - but there is no answer from the support. WTF is going on?

Coucou, Team Lima! Est-ce qu'il y a quelqu'un qui peut répondre?

photo
1

The only way I was able to get Lima running after encountering the same issue was to uninstall the application and reinstall it on my iMac. Uninstall program is available at https://support.meetlima.com/articles/204931205-How-to-uninstall-Lima

photo
1

I have 102 Gb of unprocessed cash (Lima crashed during uploading).

Unfortunately, uninstalling, erasing all cash...

I have copied the cash folder, but can not use it in any way.

the minute I replace the cash folder, the app crashes.

photo
1

I have 102 Gb of unprocessed cash (Lima crashed during uploading).

Unfortunately, uninstalling, erasing all cash...

I have copied the cash folder, but can not use it in any way.

the minute I replace the cash folder, the app crashes.

photo
1

Hi all,

Thanks for reaching us out!

Regarding this situation you're depicting, the only workaround for the time being is to reinstall the application from an Admin user account. If it does not work, uninstall then reinstall it (Warning: uninstalling clears the local cache, so files not yet uploaded to Lima may be lost) from the Admin user account.

We sincerely hope it'll help!

Thanks for your trust and patience, all!

Cheers,