New

Pending transfers, making no progress

I have a lot of pending transfers (mp3 files) and the files listed in the pending list (I am using Linux, latest Version) are not making any progress, all of them are at 0% and not changing. When I copy additional files to LIMA, most of the files will be uploaded and will not show up in the pending list but a few will. It looks like LIMA will never upload these files. I could not find any solution in the feedback centre.

Any ideas?

Comments (9)

photo
1

Chris,

did this situation end up being solved? If not, can you make sure to leave your PC running Linux on with Lima running for a few days? Also, you can send us a bug report with the command "lima bugreport" and paste the report ID here so we know it is you.

photo
1

I do have exactly the same issue and can't even get the report ID.

All I get is :

"Oh Noes! What happened?

Press ^D on an empty line complete the input"

What does ^D stand for ?

Cheers,

photo
1

Thanks for the tip.

Here is my bug report ID: LIN-1509045898727-978898

photo
photo
1

I have the same issue... using a mac with High Sierra OS... and lima 1.4.5. I left copying data and its finished but lima says that there are still about 400GB pending... this was 3 days ago...

I made a diagnostic and sent it . Diagnostic id . xmio8mrxdb

Thank you,

J

photo
1

Hello Jason, we cannot answer non-Linux-related questions on this issue. Please contact support directly via this link.

photo
photo
1

I have the same issue since August 27th on my iMac running OS X10.11.6 and Lima 1.4.3 : Files transfer from my Mac to my Lima is stuck with 2,3GB of pending transfers not making any progress (always same message : "files are being transferred; they will arrive slowly but surely") !!!

I sent another bug report today Oct 21st 2017 (1ukeygod15z)

Initial report from August 27th is 9o312db0e6m

Still waiting for some help from the Lima support team to solve this issue. That's the second time my Lima is stuck with pending files and the synchronization tool seems to be just NOT RELIABLE;

Thanks

Frank

photo
1

I am running Ubuntu 16.04 LTS, and observed the same problem, where I copied some hundrets of files. Thus I un-installed Lima, deleting all files on the hard-drive that hosts Lima, and newly installed Lima. Then copied some 38 files with 43.7 MiB. I pinned the files to be permanently available on the harddrive. For more than 1 hour the Lima stats command shows the message: "38 total pinned files (43,72 MiB) 100% downloaded. Lima is currently downloading 38 files". Lima pending shows all 38 files with 0.0 % progress.

photo
1

Hello, I am running Ubuntu 16.04 LTS. And after waiting and stopped downloading video files that stopped at 50% for days, I erased those video files, and since then, no more downloads at all. I stopped, unplegged the Lima box, the same for the HardDrive, and nothing, no more downloads... Is there anybodz answering in thos forum?